Wierook

Wij verkopen diversen soorten wierook in onze winkel, 

Hoogtepunt hierin zijn de stokjes van Moeders Geuren

De Moeder's Geuren producten zijn eerlijker,
deze producten zijn niet alleen eerlijker omdat ze voldoen aan alle criteria van Eerlijke Handel: zij voldoen aan alle criteria van eerlijkheid.
***Eerlijk naar de natuur: sinds 1977 wordt deze bloemenwierook alleen met natuurlijke oliën samengesteld, gerold met duurzaam bamboe uit Assam (het snelst groeiende gras ter wereld met 1 cm per uur), met houtskool van duurzame kokosnootbast, met milieuvriendelijk cellofaan en met handgemarmerd en handgemaakt papier van hergebruikt katoen verpakt en met 3 miljoen stokjes tegelijk per zeecontainer verscheept.
***Eerlijk naar de producent: meer dan 200 voornamelijk vrouwen hebben permanent werk (vanwege het handgemaakte karakter van onze producten*) met een goede beloning inclusief medische verzekering, pensioen en leen mogelijkheden, en gouden handdruk bij huwelijk, terwijl zij een goede prijs betalen voor de ruim 750.000 producten die ze jaarlijks afnemen.
***Eerlijk naar de consument: zij bieden eerlijke producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding door het ontbreken van tussenhandel en het hanteren van eerlijke marges (hierdoor krijgt de consument minimaal tweemaal zoveel waarde voor zijn geld in vergelijking tot andere producten). Bovendien leveren zij als enige merk wierook gegarandeerd zonder chemische toevoegingen zoals ftalaten en muskverbindingen (die onze gezondheid en met name onze hormoonhuishouding kunnen verstoren).
***Eerlijk naar de wereld: 50% van onze winst gaat naar ontwikkelingsprojecten in de breedste zin van het woord.