Truffels

Truffels,   als hallucinogeen genotsmiddel...;)

De afgelopen jaren heeft de truffel, als hallucinogeen genotsmiddel, een enorme populariteitsgroei doorgemaakt. Wat in de volksmond truffel wordt genoemd, is eigenlijk een sclerotium. Sclerotium is een samenvoeging van myceliumdraden (schimmeldraden). Deze draden zitten onder de grond. Door een temperatuurdaling en vochttoename (dauw) ontstaat er een ideaal klimaat waaruit een paddenstoel kan groeien. Is het klimaat nog niet ideaal dan vormen de myceliumdraden een sclerotium; de truffel. Deze truffel wordt gevormd om voedingsstoffen op te slaan en dient als een buffer zodat hieruit, wanneer het klimaat wel ideaal is, zich een paddenstoel kan ontwikkelen. Deze truffel bevindt zich onder de grond en bezit de werkzame stoffen psilocybine en psilocine. Psilocybine wordt in het lichaam omgezet naar psilocine. Psilocine is een hallucinogene stof die effect heeft op de serotoninehuishouding in de hersenen. Serotonine is een stof in de hersenen die signalen omtrent zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust opvangt. Psilocine, een geclassificeerd entheogeen alkaloïde, zorgt voor een ‘magische’ invloed op deze serotoninehuishouding. Hierdoor ontstaat de bekende hallucinogene trip. Er zijn verschillende soorten tripbelevingen. De soort trip is afhankelijk van de truffelsoort die je inneemt. De hoeveelheid bepaalt de duur en de intensiteit van de trip. Deze specifieke informatie over de trip en de dosis wordt per truffel uitgebreid uitgelegd in de folders, verkrijgbaar in onze winkel. Onze groothandels hebben diversen truffelsoorten in huis waar hoge, constante waarden psilocybine en psilocine in zijn gemeten. Zij zijn  zeer betrokken bij het gehele proces en leveren alleen de hoogste kwaliteit truffels.

Truffel gebruik in het kort:

 

1

De set & setting is voor een trip erg belangrijk, zorg er dus voor dan je in een comfortabele, vertrouwde omgeving bent als je magic truffels gaat gebruiken. Het is altijd verstandig een nuchter iemand in de buurt te hebben om je in de gaten te houden.

2

Bepaal de dosering, eet de truffels in kleine porties op en kauw ze goed, zodat de actieve stoffen zo goed mogelijk door je lichaam worden opgenomen. Voor een optimaal effect is het verstandig om 3 tot 5 uur voorafgaande aan je trip niets te eten. Ook is het mogelijk om thee te zetten van de truffels.

3

Daarna begint het wachten, het duurt ongeveer 45 minuten tot een uur voordat de eerste effecten merkbaar worden. Daarna gaat het snel en wordt je, uiteraard afhankelijk van de dosis, steeds dieper de trip in getrokken.

5

Ongeveer 2 tot 3 uur na inname bereikt de trip zijn hoogtepunt, en beleef je de volle, onbeschrijfelijke kracht van magic truffels.

6

Na 4 tot 6 uur, afhankelijk van de dosering, begint de trip langzaam te minderen, de hallucinaties verdwijnen geleidelijk totdat je weer met beide benen op de grond staat.

 

Waarschuwing!!

Gebruik geen truffels of andere geestverruimende middelen in de volgende gevallen;

wanneer je zwanger bent, last of aanleg hebt voor psychoses of andere psychische stoornissen, wanneer je depressief bent of indien je drugs, medicijnen of alcohol hebt gebruikt.

Neem geen deel aan het verkeer als je truffels hebt gebruikt!
Truffels zijn enkel bedoeld voor personenen van 18 jaar en ouder