Happy Caps

Happy Caps, stimulate your body and mind

Alle Happy Caps

*** 10 euro per pakje ***


Happy Caps zijn een reeks krachtige natuurlijke kruidenformules met een breed spectrum aan effecten: oppeppend, euforisch, trippend of stemming verhogend. Of je nu de hele nacht los wilt gaan of een flinke boost nodig hebt na een stressvolle dag, de Happy Caps formules laten je niet in de steek!

Elke Happy Caps verpakking bevat 4 capsules, genoeg voor minstens 2 doseringen. Neem 45 minuten voor het gewenste effect 1 tot 2 capsules in, afhankelijk van lichaamsgewicht. Innemen op een lege maag bevordert de werking. Per 24 uur niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules innemen.

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd. 

Waarom feesten tot je erbij neervalt als je ook gewoon non-stop kunt blijven feesten?

Dance-E is een krachtige energizer met een licht euforische werking.

PARTY-E : Deze unieke formule stelt je in staat tot in de vroege uurtjes door te dansen op je favoriete feest of festival.Deze formule laadt je op en brengt je gegarandeerd in de juiste stemming voor een onvergetelijk feest!
Of je nu gaat drinken, dansen, praten of flirten met Party-E ben je verzekerd van een spannend avondje uit.

Met de Euphor-E krijg je zin om breed te glimlachen. Euphor-E is geschikt voor alle sociale gelegenheden waarbij je een glimlach nodig hebt. Don’t worry, be happy!

Sex-E is de formule voor een romantische en opwindende avond met je geliefde. Sex-E bestaat uit lustopwekkende, 100% natuurlijke, ingredienten die al eeuwenlang worden gebruikt door Chinese kruidenkenners.Space-E bezorgt je een kleurrijke ervaring gecombineerd met intense gevoelens van geluk en een stevige dosis energie.

Space-E laat je zweven door onbekende dimensies en verbindt lichaam en geest; uitermate geschikt voor een feest met je vrienden of tijdens een festival.De energizer voor je geest.

Brain-E versterkt en ondersteunt je concentratie urenlang. De ideale stimulans voor lange studeersessies of andere situaties waarbij je langere tijd je aandacht erbij moet houden.

Lounge-E is een dosis heerlijke ontspanning in capsulevorm. Een aanrader voor een avondje thuis op de bank alleen, met je geliefde of met een klein groepje vrienden.

De meest psychedelische formule onder de Happy Caps. De Trip-E capsules verruimen je bewustzijn en voeren je mee op een mystieke, meditatieve reis. Trip-E past perfect in een rustige setting, zodat niets je kan afleiden van de intense ervaring.

Foto Overzicht